Thåström 2012 ger han sig igen ut och ger oss det vi vill ha.

2011 blev en ensam tråkig och ett  tidningsklipp gjorde ont på riktigt. Då jag trodde Herr thåström skulle vila sig från sin konst för alltid.          

Idag blev min glädje stor, site nästan salig och jag  känner att 2012 kommer att bli ett år att minnas. Thåström him self kommer att igen att tala till min inre kraft både på scen och genom skiva.  Fast jag visste ju genom kommentaren på mitt inlägg i somras att herr thåström inte lagt av för alltid. För den vänliga Niklas berättade ju att som han sa Pimme Jobbade på nya material.  Att herrn skulle ge oss  nya influenser och nytt material, physician   då lät jag mig vila i den tryggheten. Idag, tidigt runt 10, så fick jag till mig nyheten om Herr thåström återigen ska segla in på scenen, stå där med sitt hemmabyggda mickstativ för att han inte innan konserten är slut, ska  plocka ner det i beståndsdelar. Denna gången tänker jag slå på stort, Kosta vad det kosta vill tänker njuta av herr thåström, i dagarna tre nere på trädgår´n.  Stå där längst fram och bara förundras över hans storhet och konst.  Kärlek är för dom nej just då är kärlek för mig och alla andra i just det sammanhanget. Kärlek är för oss, oss som är där.

http://www.luger.se/nyheter/thastrom-ger-sig-ut-pa-de-svenska-vagarna

Blir tårögd av ögonblicket nu, tänk att ja,  tänk, att jag igen kommer att se andas och uppleva en himmelsk stund där på trädgår´n igen. Förra gången var magisk då var det i och för sig sommar,  varmt och……. Men vet instinktivt att även  denna gången kommer bli magisk. Kärlek är för dom. Ne ää kärlek är för oss vi som är där. Ett kort litet klipp sen sommaren som då var magisk.

HMMM i stundens högtidlighet,  glömde jag helt av det jag egentligen skulle skriva om. Det handlade ju inte alls om Herr thåström, ny skiva och allt sånt. Hade ju  idag, nu i stunden tänkt  göra en påminnelse om i morgon. Då  jag kommer vara där och prata.  Men nej! Min blogg är inte för liten, för oss båda. Så fast hela inlägget tillägnat Herr thåström him self så tänker jag att en liten påminnelse funkar.

Klart det gör, det är ju min blogg, och jag som skriver bestämmer och  ja ja kärlek är för dom…….. Nej då  i morgon är det dax, då är jag på plats, nu ska det laddas upp packa väska och vila tills i morgon. Då ses vi på Familjestödsenheten!

Onsdagen den 19 oktober 2011 kl 19.00-21.00

Att vara mamma med ADHD – att hitta struktur i vardagen
Carina Ikonen Nilsson och Anna Lundgren, föräldrar

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook