Att läsa sin egna bok är att som se sig själv på tv tycker jag……..

Tänka sig att ibland händer det märkliga saker.  Märkliga och inspirerande. Konstnär eller inte konstnär ja det kan vara frågan.  Samtal, order och samtal är två skilda saker.  Samtal där vi liksom lyssnar på det som sägs, sickness istället för att lägga till med kutym, så som man bör göra, socialisering. Då gillar jag den första delen, där det är tillåtet att tala i den längre versionen och då en tanke poppar upp så poppar den upp. Dynamik massvis med kunskap-berikande. Avbryta vad är det? Jo jag vet, va det är men, i vissa sammanhang är de mindre viktiga.

Och, börjar man inte en mening med, men, just nu gör jag det ändå. Och det är i de ögonblicken som jag gillar mest.  Då det liksom är mera tillåtet att vara som jag är.

En läsare av min bok “Jag föredrar att kalla mig ”  var modig och ringde upp mig.  Tänk att det finns sådana modig-heter och tänk att jag lär mig så mycket av just sådana samtal.

 BOK 001 kopiera

Så roligt att  människor gillar min bok.  Så roligt att människor som läser min bok  berättar att just det…. eller just det som du skriver om där …………

Just sådana samtal är så spännande.  Men  idag inser jag att jag nog nu måste ta mig i kragen och oxå läsa min bok så här i tryckt form.  Just det är lite svårt, för det är som att se eller höra sig själv på band eller se sig på tv. 

Men nu har jag bestämt mig för att jag ska läsa, jag ska, jag ska jag ska läsa min egna bok. För att liksom uppdatera vad jag egentligen skrev i den. Eftersom jag skriver så mycket så vet jag  just nu inte  vad som står eller inte står. 

 

Lev idag just nu så är det Torsdag här och det är Städning för oss på vår gata i stan. ………

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook