Sommaren kan komma nu, eller är den redan här

E det sommar känslor nu eller? Igår var vi i vår husvagn vi sov där tills idag.  I morse när jag vaknade bryggde jag kaffe och smög mig ut med min kaffekopp och satt helt själv med mina tankar.  Livet blir så enkelt i en husvagn gör du städning så tar det högst en timma. Nu börjar jag längt till semestertider. Då ska vi ha med våra små barn en vecka där uppe i Bengtsfors, drug det ska bli kul. När vi kom hem idag planerade vi för grill, prostate tyvärr visar vädret på att vi får planera in grilldag en annan dag. Mörka moln säger att det kommer bli kallt blött och mindre trevligt att sitta ute och grilla.

När det är husvagnstid får jag till och med röka lite. Men bara där hemma är det inte tillåtet av mig.

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.