Småbarn = förkylning?

Söndagsmorgon idag var det sovmorgon som heter duga, cialis vaknade inte från klockan nio. Det var längesedan jag sov så länge fast jag var uppe klockan sex kollade datorn och drack lite vatten.

Sovmorgon i mig är aldrig bra för det ger en gräslig huvudvärk som sitter i hela dagen.  Sovit så länge ger även värk i kroppen känner jag. Kanske är det så att småbarnen som varit här kom med förkylningar igen. De va allt lite snoriga och Kian gubben hade en besvärlig hosta.  Förkyld nu vill jag minsann inte bli så här får göras något åt.  C vitaminer och en och annan vitlök kanske blir bra. Idag är det jobb dag för mig.

Idag har jag bestämt mig för att ta en av mina fastedagar.  Mycket godsaker i helgen, Jag tror jag behöver rensa ur kroppen på lite saker som har samlats på.  Så idag blir det faste dag, Känns också bra att göra det när det är jobb pass, för då kan jag unna mig när det sedan är ledigheter.  Det var tre veckors sedan vi var i husvagnen innan denna helgen. Att det var så längesedan beror på att jag har jobbat helg och en helgen vi kunde varit i husvagnen var vi på 50 års kalas.

Nästa helg är jag ledig, ledig på riktigt, nu jobbar jag söndag till måndag, tisdag till onsdag där efter är jag ledig torsdag till Söndag.  Kan hända att det blir husvagnen redan på onsdag för mig och vår son kanske ska jag tvinga med dottern också och hennes kompis.  Skulle vara kul om vi alla kunde vara där sola, bada och basta på kvällen, ta ett kvällsdopp och bara vara.

Skulle det inte bli husvagn så lär det bli ett besök i klädbutik för i helgen slängde jag min gamla favorit baddräkt. Jag älskar och bada och jag gillar att simma, simma mycket och länge.  Skulle inte för mitt liv vilja ha något annat än baddräkt när jag simmar. I helgen slängde jag min bästaste den som jag väljer i första hand. Nu måste jag hitta ny.

För mig behöver inte baddräkter vara snygga, utan här är det bekvämlighet som är det viktiga,  inget blingbling utan den ska sitta bra. Oftast brukar jag hitta baddräkter på mera bra badhus där säljer dom de bästa baddräkterna i alla fall gjorde dom det, då jag simmade mycket.  Kanske är det någon sportbutik jag får kolla in för att hitta ny favoritbaddräkt. Och hittar jag en ska jag minsann köpa tre par så jag slipper använda mig av de andra badkläderna jag har.

Skönt att det är mera behagligt väder i dag, att det är mulet nu gör inget jag ska ju ändå jobba.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Småbarn = förkylning?”

  1. Profilbild för Lena Kleist

    Hej!
    Måste fråga vad du jobbar med eftersom du har så konstiga pass. Skulle kunna vara som personlig assistent..
    Kram

  2. Profilbild för malixse

    Nej inte som personlig assistent. jag arbetar som habiliteringassistent mitt arbete går ut på att få människor så självständiga som möjligt utifrånderas förutsättningar. det är ett utmanade och spännande jobba som inte är helt enkelt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook