Packa ihop oss

solsken att vakna till solsken. Gör humöret på topp, diagnosis kaffe gör det där lilla extra på toppen.  Idag ska vi åka hem, salve nu är det en ny arbetsvecka igen. Maken med sina fem två och jag med mina två två.  maken har fem arbetsdagar jag har två arbetspass men gör lite flera timmar under mina pass.  Fast jag börjar inte från kl 15 imorgon så ett gäng timmar till i ledighet.

Nu så här på morgonen tar vi det lugnt, sovaldi sale men det är en hem dag och det gillar vi göra på morgonen.  Så snart kommer maken få krupp och jag damp fast det får jag ju inte det har jag ju.  Just den tillgången är viktigt viktig när vi åker hem, för oj va fort vi packar ihop och kommer iväg.  Frågan är bara om jag får med mig alla saker jag ska ha med  hem.  Nu är det inte så mycket saker som ska hem, det viktigaste är datorn.

Jo jag har mina omprioriteringar och första prio är just datorn.  Idag när vi kommer hem ska jag ut och kolla bland jordgubbarna. Misstänker att det kan vara en del röda gubbar som vill in och bli efterrätt.

Att ge några vänliga ord till någon som kanske inte ens behöver dom kan förgylla dagen för den som ger och för den som får. Vila i dagens stunder så hinner du med att uppleva alla magiska stunder i dagen.

Kärlek det är helt gratis det och blir större ju mera vi ger. 😉


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook