SHL det är dax snart.

Snart är det SHL serien igen, seek jo det vill till att vara modern. Vet ni vad SHL är?

Är det någon nu som tror att det är någon diagnos eller nutidssjuka så kan jag säga er att nej, inte ens i närheten. Utan vi pratar HOCKEY, vi pratar Sedinarna  fast då pratar vi historia för nu är det NHL. Men förr då när de spelade i Modo, då när Foppa flyttade till USA Colorado om jag gissar lite fritt.

Hockey gillar jag, då spelar det ingen roll att det är massvis med ljud. Då sitter jag här gör massvis med egna ljud så som: Nej, men gör nått vettigt då da, men va gör han, hallå där e målet, JA!!! Jag låter mer än maken, han som är en riktig sportfåne. Han som följer allt vad sport heter.

Snart kommer vi åter igen få se tekningar och lite utvisningar.  Snart kommer maken igen få höra men va fan gör han, slå han så där får han inte gö väl. Fast det är klart, det är mera spännande på våren även om det är spännande redan nu för de måste  klättra uppåt så de är bland de åtta bästa.   Hockey  jo det är sådant som jag gillar, då kan jag till och med köpa biljett och se det live.

Publicerat den
Kategoriserat som Uncategorized

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.