Och hon säger att jag är impulsiv

Frågan är om hon inte själv är det. Jo, remedy och hon brukar säga att jag är impulsiv jo då. Idag ringde hon och berättade att hon skulle till Uddevalla och vara i staden flera dagar. Om jag hade tid så kunde vi träffas.   Ja om jag hade tid. Har man inte tid, generic så skaffar man sig tid. :O  Fast jag hade tid, men är inte villig att låta hela Uddevalla se spektaklet gå som en kratta simmar, så jag ordnade till det bra för fröken Ström.  Ordnade så dotterns kompis  hämtade dom i Uddevalla, senare i kväll kommer tjejerna även köra hem dom till hotellet.  Här bjuder jag på lite kex och ost.

Lite av vår favorit både för mig och fröken Ström. Minns förra året när vi var nere sov på hotell när vi innan vi skulle sova hade tjej kväll på vårt vis.  Tjej kväll när tjejerna alla tre har Adhd. Är en kväll där man är uppkopplad med datorer och telefoner i högsta högg.

Där till festade vi loss på just lite olika ostar :).

Tänka sig idag kommer hon hit till mig 🙂 det visste jag inte i morse fick reda på det först vid 15 tiden idag. Ska bli jätte kul att träffa henne igen. 🙂

Lev idag just nu så sitter jag och väntar på Jenny och gänget 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: