Utmaningar och nytt är sånt som jag behöver för att andas.

just nu strålar det Nickelback i mina högtalare.  Under tiden de spelar så pirrar det i min kropp, view om bara några dagar ska jag få se dessa mirakelmusiker Live. Förstagången känslan har infunnit sig sedan jag skrev ut biljetterna, och igår bokade vi hotell, samt hundvakt så han slipper vara ensam hemma.

Livet börjar bli spännande igen, just nu går inte saker i den vanliga vardagslunken utan nyheter simmar in och just nytt och annorlunda är sånt som jag behöver i mitt liv det får inte bli för tråkigt och vanligt.  Jag måste i mig få utmaningar och lära mig nya saker för annars dör kraften och andan i mig.  Just nu går jag en utbildning,  snart är det de sista  två utbildningsdagarna som jag längtar ihjäl  mig till.   Fast jag inte gjort hemläxan, här känner jag lite ångest men samtidigt så känner jag att jag inte vill röra till det, för de hyresgäster som är i vårt boende så jag kommer snällt få krypa till korset och berätta att jag inte gjort.  Har under beslutets krypande gång försökt hitta på något annat jag skulle kunna göra istället och vist jag skulle kunna fråga någon arbetsplats om hur de arbetar och sånt men just nu ser jag inte meningen i det.

Men läst häftet som vi fick med oss hem har jag gjort flera gånger. 🙂  Så jag känner att jag faktiskt gjort något ändå trotts att jag inte gjort det som jag blev uppmanade till.

Nej nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av herrarna I Nickelback och längta till Fredag. Fast jag har en  rätt så stor tvätthög att ta mig an också. Kanske blir det lättare till takterna av Nickelback.

Ett vänligt ord kan göra underverk och skapa mirakel så dom kan vi sprida omkring oss.

Lev idag just nu Historian är redan genom levd och framtiden den ligger alltid framför oss. Nu just nu kan vi göra storverk som visar sig i framtiden 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d