Vi vill alla väl, en del bör lyftast fram så fler får del av godheten.

jo det har varit lite si och så med  träningen efter det att jag blev sjuk. Inte alls som det va innan då jag tränade 5 av s7 dagar.  Denna veckan har det vara varit två gånger, ambulance kanske blir det en gång imorgon så det i alla fall blir tre gånger denna veckan men det får kroppen visa mig i morgon. Misstänker att det kommer bli lite träningsvärk, link för idag blev det andra vikter än innan. Men va härligt Nu är det gjort, check jag gillar gjort saker, gillar att lägga saker till min gjort lista.

Jo, jag tänkte skriva ett inlägg om min vän, som är en kvinna som inte går av för hackor.  En gammal kvinna är det och hon har blogg. Tror till och med att hon har två, men det vill jag låta vara osagt.  FB det har hon också, och hon kommenterar och gillar som vilken 17 åring som helst.  Åsikter och tankar är hon frikostig med. Skulle jag av någon anledning behöva prata med någon, så är hon en av dom jag skulle vända mig till. För gumman är klok se ni, väldigt klok. Dessutom så skulle hon kunna ge mig några visdomsord, från boken vi alla vet vilken den är, men få av oss har läst.

Jag har läst den, men inte för att jag är speciellt troende.  Utan mera för att jag ska veta, vad som  står skrivet i den.  Dessutom ville jag visa mina barn när de va små, att det fanns de som gick i kyrkan och hade bibeln som ledord.  Egentligen tror jag nog vi alla har  Bibelord i våra liv,  även om vi inte läst boken så försöker vi efter vår förmåga att leva som denna bok lär. Även om vi inte går i kyrkan, ber kvällsböner och hyllar om man nu gör det.  Vi är i grunden goda vi människor, vi vill inte  göra dumheter, göra fel. Fast gudarna ska veta att det ibland blir fel. Men håll med om att vi inte när vi ger oss ut på våra livståg med tankar och viljor om att vi ska vara så dumma och elaka, som vi bara kan.  Det bara blir så ibland.

Nej nu ska jag ner i duschen efter mitt träningspass.

Lev idag just nu med eller utan bok, Framtiden den formar vi i nuet.

wpid-20140121_181608.jpg


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: