Kategorier
Uncategorized

Det doftar VÅR!

mums vad det blev känslor i kroppen, sickness Några steg ut på morgonen och allt härligt kom emot mig. Som om årstiden tog mig i sin famn på något sätt.

Det doftar vår ute, pills fåglarna kvittrade och sjöng sin sång för mig. Snart, sale snart om bara någon eller några månader kan jag åter igen bada i sjön. Fast det är klart hellre badar jag i havet, som den västkustbo jag egentligen är.  Det doftar vår, när jag tittar mig runt omkring så ser jag alla små tecken som finns att se på. Att snart, snart badar vår omgivning i den där skira härliga underbart gröna grönheten igen.

Det doftar vår, som sedan leder till värme, ljusare kvällar, mysiga ljumna kvällar på altanen där jag återigen kommer att kunna sitta och skriva, rita och dra ett och annat ogräs.

Men oj då, hur blev det? Längtar jag verkligen till ogräsdragandet? Nej, då tror inte på det, men tanken känns god. Det doftade verkligen vår när jag gick hem från jobbet nu på morgonen.

Våren närmar sig med stormsteg och ja, jo det doftar VÅR!!!

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.