vill vara i nästa almanacksblad där dagen är oskriven och blank.

asså, nu är det reserven som jag kör på, reserven där jag nu liksom kört ganska länge på, den där blinkade lampan.  Energin håller på att ta slut, igår orkade jag inte ens med träning.  Idag är huvudvärken som ett pannband så träningen, lär nog inte bli idag heller fast ännu har jag inte bestämt mig.

I morse sa maken till mig att jag måste tänka på att ha  in luft i systemet, inte köra på så som jag gjort nu. Förra helgen jobbade jag fredag till lördag.  söndag till måndag, där efter till en intressant föreläsning direkt efter jobbet.  Tisdagen gick åt till att förbereda min egenföreläsning, och till att försöka återhämta.

När jag återhämtar så behöver jag minst två dagar, men den tiden har inte funnits. Idag har det varit en heldags utbildning, där jag sista timmarna kände hur huvudvärken  smög sig fram till det den är idag  just nu.  Jag brukar ju  ofta nästan varje dag skriva lev idag just nu, just nu så känns det verkligen att jag lever.  Har så många intryck av dessa dagar att sortera, har inte från nästa torsdag tid för att vara ledig på riktigt.  Just nu skulle jag mera vilja vara i nästa torsdag, men många dagar till dit.

wpid-wp-1398665948230.jpeg

Lev idag just nu, jo det va ju det. Just nu känns det mera som jag vill äta upp dom orden, inte leva just idag just nu, bara sova fram till nästa torsdag.  För då har  jag en oskriven dag, en tom sida i kalendern, en dag utan något annat än att ta hand om mig själv.

Men skriver det ändå till er som känner att ni orkar med och leva just idag just nu.

Lev idag just nu, igår är historian och imorgon är en helt ny härlig dag, Ja men se det funkade även på mig ju, nu ska jag leva just nu. Tror till och med att jag ska ner i källaren och köra ett pass på träningsvärket, jo då hittar jag till lite energi igen kanske?

Lev idag just nu problemen brukar ha en tendens att vara där borta i framtiden, det är då vi ska ta tag i dom.  När vi tänker så, så blir just nu problemfritt 🙂

I gatan vad det  svamlades idag  som om orden inte vill ta slut…. men nu ska det faktiskt ta slut för nu ska jag ner och träna lite … ha en fin kväll.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook