semester är framtider och drömmar ännu


Snart är det då midsommar igen  Mitt i sommaren, capsule hm kan vi dra tillbaka klockan? En månad eller något? Fast  vi får dra tillbaka den så mycket som jag kan ändra tiden för semester.  För just nu längtar jag så mycket efter semester att det nästan gör ont i hjärtat. Längtar  jo det gör jag även om jag faktiskt känner att det är ganska så mysigt just nu så här innan veckorna av semester.  Då har jag  ju karamellen kvar.  Nu ligger semestern i framtiden.

Ännu är den en tanke i framtiden, medicine en sådan där tanke som gör sinnet mjukt och vågor i magen. Tankarna går till norr i sommar, Norr över när andra åker söder över.  Jag har en Morbror som bor i Örebro. Hans fru pratade om den tiden då de hade husvagn. Då berättade hon att husvagn då ska man till våra norra breddgrader.  Deras husvagn hade inte varit söder över innan deras son hade tagit över husvagnen.

Vår husvagn då vi köpte den fick försmak av De nordliga breddgraderna redan på sin första tur.  Fast innan Norrland hann vi med  Stockholm, Skutskär och någon lite längre upp vilket jag inte minns namnet på så här just nu. Den var inget vi skulle åka tillbaka till så kanske är det ett förträngt minne.   Därefter anlände vi till Campingen som idag är ett kärt minne. Kålgården som ligger i Vilhelmina, Bara några mil från Marsfjället och Steikenjokk. Där bor mitt hjärta där uppe på fjället.

Men ännu sitter jag här i soffan med tv på,  tankar om att gå ner till Träningsvärket som snart får byta namn till friskvårdsverket för  ju flera månader som går ju starkare och bättre blir jag även om värken inte helt försvunnit.  Semester ja, snart men några veckor kvar innan semester.  Midsommar jo snart är det midsommar skulle jag inte skriva innan så önskar jag en riktigt trevlig midsommar.  Men små grodor och sill, den  nubben, den är lättare att hoppa över  om man utesluter den. Det gör jag utan att blinka för usch vad det smakar vidrigt.

En liten flicka lärde mig att där ifrån hon kom sa man alltid hälsa familjen. Hälsa familjen tycker jag låter trevligt . Lev idag just nu. Jo och här sitter jag och skriver om semester. Men just nu är jag ju i för-tankarna och dom är inte fel.  Lev nu just nu, igår är inte kvar och morgondagen är i framtiden. Visar 20140615_205758.jpg de första små gubbarna plockade vi redan i förrgår och tjuvstartade lite jätte goda va det.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.