Motivation behövs.

Nej nu måste jag sätta igång igen. Har varit hemma i två dagar men inte har jag tränat. Det har inte blivit av fast jag har det i tanken redan när jag vaknar. Nu måste jag verkligen göra inte bara tänka det. Men det där med motivationen är inte rätt just nu, there måste hitta den igen.   Egentligen har jag inte tränat sedan förra onsdagen då simmade jag 1200 m, shop men det är ju inte så svårt och så där jätte trött blir jag ju inte även om jag tog i och kämpade.  Så idag får det bli träning, pill vad som än sker så är träning första prio.  Första prio då borde jag inte sitta här med kaffe och fötterna på bordet utan gå ner redan nu. Ja men det är ju så jag ska göra, redan nu ska det bli till och när jag skriver det här kanske det blir verklighet.

Nej, då ska det till får inte bli mera ord här utan jag går ner till gymmet i stället. Japp så får det bli.

Ha en fin dag lev nu just nu igår finns inte och imorgon är imorgon …

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.