kvällstankar 🙂

Äntligen har  jag satt mig ner. Kom hem redan klockan tre men solen lös in igenom fönsterna. Oj, thumb oj, pill oj vad dammet yrde runt här. Hm farmor skulle blivit eld och lågor för att hjälpa till och städat idag om hon hade varit här.  Hade hon nu varit här och i livet så hade jag inte suttit i soffan ännu.  För den här snabbstädningen det blev idag, buy cialis hade hon inte nöjt sig med.   Tre timmar har jag dansat runt med dammsugaren och dammvippan. Så nu är det inte ens damm under byråer eller sängen,

Idag har det varit utbildning även igår va det utbildning. MI har ju gått den redan innan, men vad jag lärt mig.  Så många intressanta diskussioner det varit.  NU är det en månad tills vi ska utbildas igen, men innan de två sista dagarna ska det till att göras hemuppgift. Nu ska jag hitta någon som kan tänka sig att jag får öva på han eller henne,  vi får se hur det går.  Jag tänker att jag kan ha jätte nytta av just MI, även om jag inte kan använda det alltid i jobbet så är det ett av verktygen  som jag kan ha nytta av i mitt arbete.

Nej  trött ja så trött att nu blir det soffan,  har plockat fram en bit Brieost som ligger  framme för att bli så mjuk och god.  Ha en fin kväll.

Lev idag just nu igår är inte här och morgondagen den är först imorgon…..  Hoppas det blir en lika fin sol i morgon som det varit idag….


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook