Ta in på hotell ska vara enkelt och på HotellGöteborg.com är det enkelt!

det är ju inte helt ovanligt att jag och maken tar oss en tur ner till Göteborg, stuff  sover på hotell och gör stan på vårt vis.  Ofta går jag in på HotellGöteborg.com när jag vill leta sovplatser för natten.  Vilket är ett enkelt och bekvämt sätt att hitta bra hotell till bra priser.  Nu är vi  lite knussliga med hotellen vill sova gott och ha närheten till stan.

Siten HotellGöteborg gör det hur enkelt som helst, för där  letar man i stadsdelarna och visp så finns det som behövs och det vi vill ha.  Närheten till stan, hög standard på hotellet, bra pris och det där lilla extra är viktigt för oss.  De har all information du kan tänkas behöva om hotellet. Allt från barnpassning till jacuzzi, om man nu behöver det.

För mig är frukosten en viktig ingrediens i hotellvistelsen.  Jag vill att, även om jag inte äter allt så ska det finnas allt från frukter till Äggröran, inte bara massa Cornflakes.  Det är lite det som sätter standarden på ett hotell, men även städningen gör sitt enligt mig och maken.  Att det finns service dygnet runt är viktigt för oss, det ska inte vara en massa automater där jag behöver växla för att få det jag vill ha. Utan den personliga service är viktig för oss.  Ofta tittar jag på vilket betyg som lämnats av föregående gäster och lämnar ofta själv betyg på min vistelse.

Ska du sova på hotell Göteborg  så gå in på sidan.

Letar du efter billiga hotell i Göteborg klicka här.

Snart ska vi ner igen men inte från till sommaren och då i närheten av Liseberg en viss man lär spela där i sommar 🙂

Lev idag just nu, då är  hotellvistelsen där borta  att längta till igår och baktiden har många minnen från hotell och roligheter i GBG.

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.