Två pass kvar innan Semester, tiden just nu är bäst.

det där med målandet har tagit över. Ser jag, pill här vart det länge sedan jag skrev på bloggen.  Men så är det ju med mig och mina små fastna i saker.  Det började med det lilla staffli som jag köpte  satte mig för att måla och vips så blev det att maken tog upp det stora staffliet och jag inhandlade penslar och färger för flera tusen. För varje tavla jag målar och den blir klar så hittar en ny tavla in i huvudet och bor där tills den kommer ut på min duk. Men jag har lovat mig själv att inte bara göra måla så idag får det vara en dag utan målande idag ska färgerna och penslarna få ledigt.  Själv ska jag jobba ett av två.  ett av två passen som är de där mest underbara passen som just nu bor i tiden. För efter dessa två pass är det Semester på riktigt.  Två pass sedan vandrar jag ut i 4 veckor av ledigheter. Asså kan man ha det bättre?

Tiden just nu är den tiden jag gillar mest, mind när ledigheten ligger där framme i framtiden. Nu när jag har att se framemot, ailment längta till för snart är jag just i den.  Hm rimmar dåligt med att vara här och nu.  Men det är ju hör och nu jag  mår som bäst, Här och nu som jag har lediga dagar i framtiden.  Här och nu jo det är ju det jag tränar mig i…..

4 veckor av oskrivna blad men massvis med ledigheter.  En och annan tur ska vi göra med vår husvagn, en och annan tavla lär det bli både på duk och i livet tror jag.

Men nu är dagen ny  ett av två ska göras och det ska göras av mig.  ett av två pass innan semestern. Hurra Semester med S.  En fin dag vill jag önska er som läser.

Mitt senaste alster kommer här.

unnamed (1)

 

 

 

 

 

 

 

Lev idag just nu, igår finns inte kvar mera än i minnet. Morongdagen är ännu inte här. Lev idag och just NU!

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: