Efter imorgon tar jag paus.

har suttit med fötterna på skrivbordet och gjort klart allt för morgondagens föreläsning som ska bli till i Ed.  Tänkte det vart bäst att göra det nu medans det fanns i tanken för timmarna brukar i bland springa förbi. Dumt att komma på det i kväll när timmen är sen.  Så nu är det ledighetstid hela dagen.  Har två lediga dagar fast morgondagen är fullspikad. Först en sväng till Göteborg, unhealthy på kvällen ska jag prata inför människor i ED.  Efter det tar jag paus ett tag, i det med att prata och hålla låda.  Nu behöver jag och själen i mig vila känner både jag och alla mina jag.   Fast innan vilan så är det då Attention i Ed som jag ska besöka. Det ska bli riktigt kul.

Ha en fin dag.

Lev idag, just nu. Igår finns inte längre här och morgondagen den finns först just då imorgon. Morgondagen är där ute i framtiden just nu är det vi kan påverka.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson
Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.