Mjuka smarta snygga kläder hade vart något för mig.

Sitter här med fötterna på skrivbordet och mår som när jag mår som bäst.  Har verkligen haft en bäst morgon här hemma. Även om jag vart trött på morgonen så bestämde jag mig för att göra det som skulle göras.  Ner i källaren och träna, sale jo då redan kl nio vart hälften klart, find Nu är allt klart  crosstrainer, viagra sale  lyft lite vikter, tvättat träningskläder och strukit den tvätt som fanns att stryka.  Nu är dagen min där jag  kan göra vad jag vill.  det kunde jag  självklart innan med men  då hade  herr borde och måste pratat med mina tankar på ett mindre snällt sätt än nu.  För nu pratar mera  någon snäll mjuk röst om att  jag vart bra som verkligen gjorde. Dessutom kan jag gå till jobbet med strukna kläder i morgon,  jag slipper se maken i ostrukna skjortor-  Inte viktigt kanske om det verkligen gäller. Men i alla fall så är det trevligare och jag mår bättre  när kläderna är mjukare och inte skaver. Jag tycker verkligen inte om att ha kläder som skaver, eller lappar som sticks i mina kläder.  Vilket är något som är en allmän känsla här i vår familj.

Just det där med kläder kan ställa till det för en del av oss. Har du tillgångar inom npf så kan det vara mera än vanligt. Människor som inte är känsliga i kroppen och huden tänker inte på att kläderna är på kroppen. Men någon med Asperger till exempel kan vara medveten om att byxorna sitter fel en hel dag. Själv har jag inte Asperger men om någon söm eller lapp skaver så skaver den så att det till och med gör ont ibland. Är det en tröja som sitter skevt och snor sig så kan det vissa dagar göra så att jag vill krypa ut skinnet.  Hade önskat mig kläder som saknade sömmar och lappar, för något år sedan eller två  så vart till och med tanken sådan att nu startar jag ett företag som  gör kläder som är snygga, bekväma och smarta.  Blev inte så mycket med drömmen, men nu har drömmen mera utvecklats till att  jag just ska hitta en sådan affär som gör snygga smarta sköna bekväma kläder.

Minns ibland när stora sonen va liten om hur det ibland blev kommentarer om att men han måste väl ha finare kläder än dom.  Kanske hade han det men, det va inte kläder han ville ha för han ville inte ha jeans.  Han ville inte ha byxor som skavde eller va stela. Det vill han fortfarande inte ha.

Nej nu ska det slutas skriva här får du för dig att du nu ska starta upp ett sådant företag som gör smarta snygga kläder som är sköna att bära så hör av dig jag är din första kund. 🙂

Lev idag just nu, igår är minnen och morgondagen den är inte här. Just nu andas vi och lever…..

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook