jobb jo jobb


Här står kaffet på bordet. Har fått inflammation i musklerna i ryggen så jag knappt kan andas. Har tagit värkmedicin och sitter nu och väntar på att de ska verka och ta bort det onda.  Tog nog i för mycket igår när jag tränade. Ledig dag idag med. Ledig dag där jag ska ta mig ut i solen, för himlen är blå…

Igår träffade jag en tjej som jag för många år sedan pluggade ihop med. Vi var på samma fotbollsmatch. Först kände jag inte igen henne men efter en kort sekund så var jag på plats. Hon jobbade fortfarande kvar på det arbete som hon hade då vi pluggade och jag har ju provat på några andra. Men har ju sökt mig tillbaka i alla fall till samma värld även om jag kommer att jobba på en annan arbetsplats. Det va kul att prata med henne få tillbaka samma känsla. Vi pratade om att vi kanske ska träffas och fika när jag väl börjat. Vad jag kommer ihåg sedan då va att vi hade bra diskussioner om jobbet. Hon pratade om att hon gick någon utbildning just nu som arbetsgivaren gav henne.

Jag har ju redan fast jag inte ens börjat jobba varit på utbildning,  Fast bara i tre dagar men arbetsgivare som ser vikten av utbildning är bra arbetsgivare. Nu är jag snart där i det nya jobbet. Snart är jag där och provar på det där nya jobbet. Även om jag innan jobbat med behandling så är det ändå nytt. Ska bli kul och intressant. Mycket har säkerligen hänt och lära mig kommer jag att göra.

Nej  nu får det bli lev idag just nu, igår finns inte längre här och morgondagen den är där bort i framtiden. Idag just nu gäller här. ta hand om dig och din dag.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.