Jo det är fösta campingen för sommaren

Idag sitter jag under markisen på vår husvagn. Årjängs Camping är vi på. Livet känns just nu rätt så bra. Första natten är gjord för i år i vår lilla husvagn. tog lång tid i år att komma ut och campa. Mycket har varit på tapeten under vår och husvagnen har varit på Service.

Livet känns just nu helt underbart. Sommar, sol och sjön är bara ner för en backe. Har varit en jobbig tid innan denna semester. Allt är inte löst ännu men, det finns en ljusning och vi gör rätt saker för att det ska bli bra. Just nu vill jag inte tänka på allt som varit, utan bara vara här i stunden.  Den där stunden när bara jag är vaken och har datorn i knät. Nu när tankarna är nya är det bäst att skriva.  Nu är dagen ännu ny och tanken är frisk efter nattens sömn. En hel dag här på campingen, en hel dag i solen och det finns så mycket ledig tid att inte göra något annat än det jag vill. Tanken idag är en tipspromenad, några  turer ner till sjön och bada. Kanske lite minigolf och massvis med tid att umgås med familjen.

Visst alla är inte här, Vi är ju en stor familj men barnen har flyttat ut och just nu är lillkillen och stora sonen med. Vi har ju en dotter som bor i Stockholm, en dotter som just blivit mamma till lille Alfred, en son som just nu är hemma och vaktar huset och mellan killen som gillar att umgås med sina kompisar,  lillkillen och största sonen som är med oss här i husvagnen.

Morgon i husvagnen brukar börja precis så här som den startat idag. Jag vaknar innan någon annan, kaffe görs och koppla ihop datorn med Mobilen för att få nät. Sitta här och skriva. Just nu är det den bästa tiden på dagen.

Solen skyms just nu av ett träd så lite kyligt är det. Men datorn som är i knät värmer och kaffet som dricks värmer på insidan gör att jag vaknar. Mera än så här behöver inte jag för att må bra. Mera än så här behövs inte för att koppla av och känna ro i kroppen.  Min kropp som har så mycket rörelse och känslor mår som bäst just nu.

Nej nu ska andra koppen kaffe göras och dagen ska bli min.

Ha en helt underbar dag. Lev idag just nu, Igår finns bara i historian morgondagen den kommer hit först imorgon.  Just nu gäller just nu lever vi och andas.  Godmorgon.

Carina Ikonen Nilsson

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook