Kategorier
Malix

Sommarförkylningar bilköp och husvagn.

Sommar förkylningar är aldrig roliga. Det började redan vid midsommar med mellangrabben.  Därefter blev lillgrabben sjuk och strax efter det så blev jag drabbad.  Några dagar efter mig så vart det makens tur. Han blev riktigt dålig då vi åkte till Gävle. Precis när vi kom hem så fick jag andra generationen av förkylningen, låg på soffan och hade feber.  Mellan grabben han har nu tredje generationen av förkylningen har feber ont i halsen och sover mest hela tiden.  Nu har äldsta sonen åkt på förkylningen har legat mest hela dagen.  Jag hostar mindre idag än igår, men hör sämre än sämst just nu. Till och med värker i mina öron. Så öroninflammation är nog redigt på g.  Av dessa dagar med semester tror jag att jag varit frisk i kanske tre dagar.  Det där med sol och bad är svårfångat  för det är inte skönt att ligga vid stranden när man har feber.

Vi har tänkt trotts förkylningen  att vi ska åka ut med våran husvagn en sista gång innan vi börjar arbeta. Men vi har fått  avboka svärmors kalas, dumt om hon och hennes särbo blir sjuka av denna förkylning. 

Igår skrev jag ett inlägg om ett mindre bra bilköp.  Turerna har varit många.  Jag tror ni skulle bli mörkrädda och aldrig våga köpa bil igen, om ni läste mejlen jag fått under dagen.  Men rätt ska vara rätt och fel är alltid fel. 

Har i alla fall kommit på det klara med att om du köper begagnad bil, om så bara två år gammal, så akta dig för att tvätta din bil. Det blir ditt fel om du hittar fel

på bilen då.  Hade jag varit den säljaren och chefen hade jag känt både skam och skuld.  Hade velat rätta till det som blev fel och gjort om och gjort rätt.  Men det är ju jag det.  

Nog om detta-

Hoppas du slipper denna gräsliga sommarförkylning och klarar dig utan hosta och feber. Det har vart rent gräsligt det här.  Nu ska jag lägga mig på soffa kolla film och vila.

Igår är historia och morgondagen är framtiden. Det är just nu just nu idag vi lever. Ta hand om ditt nu. Ta hand om det Nuet som är just nu. God kväll.

Carina Ikonen Nilsson

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.