Inget jag kan göra något åt.

Jag har varit ledig i två dagar, fast jag har vart uppe tidigt. Dottern har varit sjuk och varit på sjukhus några dagar.  Innan det vart det ganska så många turer till akuten under ett tag då hon fått gallstensanfall. Men nu det sista vart det lite mera illa då hennes levervärden och andra värden vart lite för höga. Igår körde jag henne till sjukhuset redan kl 6.00. då skulle de operera gallan.  När operationen var klar ville dottern hem för att sova. Sedan i fredags har hon varit inskriven på en avdelning men varje dag lyckats prata sig hem. Bort bra men hemma bäst.

Idag vid sjutiden hämtade jag henne igen, denna gång vart det så att hon skulle ta prover så att dom såg att värdena gått ner.  Vilket dom hade gjort.  När hon nu fick åka hem för gott så firade vi .  Jag tänkte bjuda dottern på Fiket som ligger vid entrén. Där ska jag inte äta igen. Nej dottern hade tagit en baguette med räkröra på. Första bettet på smörgåsen sa hon den smakar konstigt smaka mamma.  Jag smakade och visst den smakade gammalt.  Jag gick till kassa och pratade med expediten om att smörgåsen jag köpt smakade illa, till och med ruttet.  Jag erbjöd henne att smaka på den sidan vi inte ätit på men, hon sa bara nej tack jag äter inte räkor.

Ok sa jag, men den smakar illa den går inte att äta.

Var på jag får till svar det är inget jag kan göra åt. Den räkröran vi har, är inte något vi gör den köper vi.

Ja ha sa jag, men vi kan inte äta smörgåsen. Den är äcklig smakar som det är gammalröra på den.

Inget jag kan göra åt,  sa expediten igen.

Nähe, sa jag. Inget den kostar ju ganska mycket pengar och vi åt en tugga på den?

Inget jag kan göra något åt, sa expiditen igen.

Nähe, men då kan du ju ta och slänga mackan. För vi kan inte äta upp mackan, den vi kan bli sjuka.

Efter det så gick jag därifrån, jag tänker inte gå dit igen. Om jag så är dödshungrig så kommer jag söka mig andra alternativ.  Tycker tjejen i kassa beteende sig illa.

Hon borde erbjudit oss ett annat alternativ eller gett oss pengarna tillbaka. Men det gick inte där.

Vad ni än gör ät aldrig i Café-restaurangen på Näl.  Den som ligger vid entrén. Det är inte värt vare sig pengarna eller stunden där med sådan personal.

Fy skäms på er! Sälja gamla mackor och inte  ge oss kompensation. Det gick verkligen inte att äta mackan. Men tjejen, nej hon ryckte bara på axlarna och sa: Inget jag kan göra något åt, skyll er själva. Fast det där sista sa hon inte, men hennes attityd visade det.

Det var firande det. Bjuda på fika och sedan går inte fikan att äta.  Där sätter jag inte min fot igen.  Nej tack. Finns ställen som ser kunden som sitt levebröd och gör allt för att kunden ska komma tillbaka.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: