Husbilstroll, Hobby och en TomCar

Husbils Troll kanske man inte måste ha. Men vi har haft det i många år. Redan då vi avancerade till att bli campare, flyttade trollet in i vår bil. Hen har bott i varenda husvagn vi haft och i vår bil. Vi har köpt ny husbil, även här bor Hen.

Hen låter opersonligt och det där lilla trollet betyder lite mera för mig. Dessutom är vi liksom proffs på att hitta namn, till det mesta sakerna i vårt hem. Här får nu efter alla år namnge det lilla trollet. Vad kan en sådan heta. Husbilstrollet? Kanske duger det med Huster eller varför inte Trollis. Vårt lilla troll som redan flyttade in då vi var nybörjare inom camping, gjordes av vår yngsta dotter då hon gick i skolan. När vi köpte husvagnen så tyckte hon att lilla Trollis skulle bo i husvagnen och där har hen fått stanna.

Just nu välkomnar hen oss vid ingången av vår lilla bil. Var ju tvungen att köpa lite gröna kvistar så att hen har lite skog omkring sig där hen bor.

Nu när vi kommit till skott att köpa den nya lilla bilen, så har jag även tänkt mig att Husbilen ska göra reklam för min blogg. Det gjorde Buster på sin tid också. Men då var det Malix Campingblog som det gjordes reklam för. Idag valde jag att det får bli min riktiga blogg. Den jag till och med betalar för. Det blev så här fint.

Malix. se är namnet för min blogg. Bilen som vi köpt är en Hobby, av olika anledningar så blev det svårt att hitta namn på vår bil. Vår förra hade vi döpt till Buster eftersom Buster var en burstner. (Stavas lite annorlunda än vad jag skriver)

Vår nu så nya bil, som är en Hobby hade kunnat heta Hebbe eller Hobbe men vi valde TomCar. Tom efter min make och Car efter mig.

Ibland ska det vara lite enkelt och TomCar är enkelt.

Ha en fin dag Lev idag just nu.

Det är i nuet vi kan påverkar gårdagen är gjord och klar morgondagen kommer först imorgon. Det är just nu som gäller. Just nu.

Ta hand om dig och dina alla du. Du är värd det jag lovar.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook