Idag är första dagen i resten av ditt liv…..

Idag är första dagen på resten av mitt liv. Det blir en stor tanke i mig en tanke om att ta ansvar över mig och det liv som är mitt. Idag är första dagen av resten av mitt liv. Just nu är första gången jag skriver här i resten av mitt liv. Allt jag gör idag är första gången i resten av det som är mitt liv. Tanken känns i mig. Tänk om jag kunde så det fröet till dom som jag jobbar med. Att just idag är det första dagen i deras liv. Jag skulle vilja att dessa ord gjorde lika stor inverkan på dom, som det gör på mig.

Men jag får nöja mig med att jobba med dessa ord för mig och min skull. Den här första dagen av mitt liv, det gör att det blir viktigt att så goda vibbar. Så goda känslor i mig själv. Jag har gjort det bästa med dagen än så länge, tagit hand om mig och mitt innersta.

Tagit hand om mig i det som är just nu. Genom att ge mig tid till mina tankar och känslor. Duschade länge, gjorde kroppen och huden bortskämd idag, bara för att jag kunde. Tog mig tid med mitt hår, för att jag kunde. Haft en skönt och härlig förmiddag. För mig är det ett sätt att ta ansvar över mig i mitt liv. Kay pratade även om att jag har det störta ansvaret för att göra mig själv lycklig. Så är det ju. Det finns väl inte någon annan som har ansvaret över att jag ska känna lycka. Det är jag som får se till det. Ett sätt att få in mera lycka är att bli medveten om mina tankar. Att jag äger mina tankar och jag kan byta ut tankar som gör ont till mera vänliga tankar. Det är min uppgift att se till att jag känner lycka. Lycka för mig är just det här att sitta här och filura med ord.

Idag är första gången i resten av mitt liv som jag just nu tar hand om det som är mig genom att sitta och skriva.

De Ni det blir stort.

Lev idag just nu, igår är historia och finns ingen möjlighet att göra ogjort eller att få tillbaka. Just nu är här just nu i denna stund. Just nu är ett nytt nu. Det finns många nu som sedan visar sig i historia men just nu är det just nu. Framtiden ligger där borta i framtiden.

Ta hand om dig just nu i den här stunden där du just nu gör för första gången resten av ditt liv.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: