Västervik jo det levererar

I morse vaknade vi i Västervik. Vi hade nog den sämsta ställplatsen men den dög till oss. Sömnen har varit illa i natt. Nytt område och ställplats utan någon alls service mera än plats och el. Men det dög, toa finns i husbilen och sova jo om har förmågan så går det allt att sova så med…

Jag har inte förmågan men dagen funkar ändå. Idag har vi gjort vårt Västervik.
Västervik är en fin stad och det är staden som Björn Ulveaus kommer ifrån. Björn Uleaveus En av de två Bna i ABBA. ABBA som när jag var liten älskade, andades och levde för. ABBA oj vad bilder jag hade oj vad jag älskade dom. Gör nog fortfarande men i en mera vuxen form även om jag är lite obstinat. Skulle dö för att få träffa någon av dom.

Nu har jag gått på gator som Björn gått på. Har till och med varit inne på hotellet som han byggde som han dotter nu äger. Nåja Västervik har mera än Björn Ulveaus. Västervik är en fantastisk fin stad där det går att äta frukost precis vid kajkanten.

Idag blev det mackor med kyckling med Curry/mangosås till frukost, på en brygga i Västervik.

Efter frukosten tog vi en promenad genom stan. Stan var så mysig, en riktig sommarstad. Tydligen har det varit så att den blivit utvald till detta två år i rad nu. Sveriges finaste sommarstad.

Efter stan gick vi över slottsbron precis bredvid Hotellet som Ulveaus dotter idag driver. Inte Linda utan den andra dottern som han fick med sin andra fru. Lena heter frun och tjejen vi pratar om heter Anna.

Där fanns en slottsruin där den berömda visfestivalen hålls. Där fanns mycket att se i det fina Västervik. Jag och maken brukar säga att när vi blir pensionärer så ska vi bo i Vänersborg som jag tycker är den finaste staden i Sverige. Men nu tror jag att vi hittat en finare pärla och det är Västervik. Här skulle jag vilja bo. Vem vet kanske skriver jag alla bloginlägg här någon gång i framtiden. För oavsätt hur omodernt det är att blogga så har jag gjort det i så många år att det är dumt av mig att sluta. Jag kommer att fortsätta blogga oavsett ålder tror jag.

Här är bilder från dagens utflykter.

Lev idag just nu, igår är historiskt och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller …

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: