Det är i alla fall så jag vill leva mitt liv.

Att vakna i Husbilen är aldrig fel. Det gjorde jag idag. Gick upp kokade vatten på spisen och fixade till mitt kaffe. Nu smakar inte kaffet samma här som hemma. Men känslan att sitta här, njuta av kaffet och bara vara. Är mera än plus. Igår kommer dottern och hennes sambo hit, efter att de slutat jobbet. Hon hade med sig räkor och annat gott. Vi hade lite korv och revben. Trotts det mindre bra vädret, satt vi ute och åt mat. Efter maten spelade vi golf till Alfreds förtjusning.

Alfred är vårt barnbarn. Han umgicks vi med redan innan klockan slagit 6.00 igår. Han vann självklart golfen. Även om han hade egna specialregler för sig. Jag och dottern kom sist. Maken vann.

Campare är ett speciellt folk. Oavsett väder så sitter dom ute. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. HM jag hade dåliga kläder, för jag frös. Alfred frös även dottern. Det var bara de två öldrickande herrarna som inte frös.

Vad som händer idag har jag inte en susning om men, det lär dagen utvisa. Ska njuta, av de här sista dagarna av semester. Långt tills det är långsemester nästa gång.

Vi har fortfarande helger där vi kan ut och småsemestra, med vår härliga bil. Vilken härlig semester vi haft. Det som var oskrivna blad den där fredagen, när jag gick hem från mitt jourpass. Är nu inte oskrivna. Finns fullt av minnen. Tysken som cyklade från Tyskland. Pojken som jobbade vid poolen i Strömsund. Turen till Västervik. Hemresan då vi råkade köra förbi Erikssons husbilsaffär. Alla turer till Töreboda, nu den här dagen.

Nu när jag sitter här i passagerarsätet och bara än så länge smakat på dagen.

Vädret har varit si och så men, semestern har varit helt underbar. Nu är batterierna laddade, Nu orkar jag lite till med vardagen. Det är väl det som är meningen med just semester. Att vila från vardagen, njuta av friheten i att bladet är oplanerat, oskrivet och skriv i stunderna.

Så härligt, Det är så i alla fall mitt liv ska levas.

Lev idag just nu. Igår finns inte längre kvar. Just nu är det vi har vad som sker där borta i framtiden det beror på de val vi gör i nuet.

Ha en härligt fin dag.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook