Vinterbadare.

No doubt about it, sjön ABBA på väg till sjön. No doubt about it. Jag är från och med igår en vinterbadare. No doubt about it, Ingen tvekan om att jag badade idag så klart. Idag var det gråmulet men sjön var stilla inga vågor som störde, själva i gåendet. Idag är andra dagen på mitt vinterbadande. Igår Bestämde jag mig för att från och med då, var jag och är jag vinterbadare. Nu är det gjort porten till att vara vinterbadare, är gjord. Jag har avancerat och fått medalj från mig själv. Det var många kvinnor som badade idag, sju eller åtta var vi som hoppade i plurret. Eller så gick vi försiktigt i och höll koll på andningen, njut av kylan som hittade till varje vrå av våra kroppar. När jag badat klart, satt mig i bilen igen för att åka hem. Infinner sig en sådan härlig känsla av äkta glädje. Det brukar bubbla i kroppen på mig av glad-heter. Gladheter som simmar runt där en lång stund efter själva badandet. Så härligt.

Några av mina badsystrar brukar träffas en gång i månaden, äta lite mat och umgås. Igår var det en sådan tillställning och jag fick förmånen att bli inbjuden till detta sällskap. Jag skulle få visa upp produkterna från Mary Kay. Kvinnorna fick prova på handspa och några av dom ville även prova på Lyx setet av hudvård. Nu är jag nog en inte så bra försäljare som jag borde vara. Jag borde kanske sagt att ja men, den är bra och den är ändå bättre, det här måste du ha. Hmm jag gjorde inte det men jag sa, att just den här den är bra den vill inte jag vara utan. Den där är ett måste och det här gillar jag. Men det var inte det som var grejen. Tillställningen var riktigt trevlig, det var så roligt att sitta där bland kvinnorna och hör dom prata. Det blev många skratt och maten var fantastiskt god. Jag som är medlem i Viktväktarna hade inga svårigheter att klara poängen det var snällmat med så mycket smak. Efter den goda maten bjöds det på Blåbärspaj som var gjord på mandel mjöl och massor av goda blåbär till. Till pajen var det vaniljvisp. Det var nog den godaste paj jag någonsin ätit. En perfekt efterrätt som föll mig helt i smaken. Eftersom det var mandel mjöl så kunde jag som inte äter gluten äta den. En heltrevlig kväll. Får passa på att tacka för inbjudan och den goda maten. Det var så jätte trevligt att få vara en del i er kväll.

Nu är ju jag lite som jag är, man brukar ju ha med sig blommor till kalas eller till någon som man besöker förförsta gången. det hade inte jag. Jag tog istället mod till att slå en inte tavla i lite papper. En tavla som jag under min förra målarperiod målade. En grön tavla, jag tänkte att det var hennes färg. Nåja nog om detta, en av kvinnorna frågade om WW idag. Lägger en en länk här. bli Medlem vet ja…..

Idag är första dagen på resten av våra liv. Just nu kan vi göra något åt. Lev idag just nu.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook