Var inte alls säker på att det skulle badas idag


Bad idag eller? Nja, det var inte helt självklart att bada idag. hade nog inte ens bestämt mig 7.50 ändå blev det att jag satt i bilen kl 8.00. Jo, men det satt långt inne. frågade mig själv om jag inte hade badat klart för i år i morse. Men jag hade inte det. Det är skillnad från dag till dag vid sjön. Gårdagens bild full av dimma, samma bil idag ser inte alls lika mystisk ut. Då såg man inte till andra sidan sjön. Det gjorde man idag.

De börjar nu att bli planer för Ukrainska flyktingar i vår lilla by. Det behövs stolar, bord, tv och annat så att de kan bo. Det var sådant mina badsystrar pratade om idag. När det var dags för badet. Jag började febrilt leta i mina tankar om jag hade något här hemma att skänka. Men vi har rensat upp, här finns nog inte något som någon kan ha nytta av.

Nåja, solen visade sig när vi badade, två Canadagäss hade badplatsen för sig själv när vi la till vid parkeringen. Det snattrades en del när vi skulle byta om. Några av oss var så mitt upp i ett samtal så dom kom på efterkälke. Men badet blev till och graderna i vattnet var 4,1 grader. När jag kom upp ur badet var värmen behaglig i kroppen och fötterna frös inte som dom brukar. Men jag ska erkänna att just nu har jag långärmad tröja, en ovanpå tröja och en kofta och en filt omkring mig. Frukosten är intaget och inlägget ska skrivas av mig. Värmer mig med varmt kaffet just nu. För oj vad jag fryser.

Idag blir det jobb för mig. Men ett jobbpass där jag i alla fall får sova i min egna säng. Ett till jobbpass i morgon, även då sover jag här hemma. Längtar till jobbet, för att få träffa alla. Men först några timmar här hemma så jag har en chans att få upp värmen i kroppen igen.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson.
,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.