Body shop och 100 kr rabatt.


Yes, jag gjorde det, fast jag försökte jobba bort just det. Jag gick in i gymmet ställde mig på crosstrainern och kämpade på tillsammans med Metallica. Då blir det extra bra att träna. Jag cyklade en stund och jag lyfte lite vikter. En gång är ingen gång. Så är det men, jag gjorde det jag bestämt mig för att göra idag. Jag är på gång. Nu kör vi.

Länken till Body shop från förra inlägget ger dig 100 kronor rabatt på ditt köp. Men då måste du handla för minst 450 kr. Misstänker att det även är så att du inte ska vara kund innan. Passa på skäm bort dig med dofter som gör sinnet mjuk.

Vill du gå ner kg i vikt, gå in på länken till viktväktarna där det blir viktnedgång om du följer appen. Just nu är det 50% rabatt. Själv har jag gått ner 16 kg nu. Men jag tänker allt gå ner tio kg till. 16 kg sedan augusti. Själv tycker jag det är grymt bra jobbat av mig.

Det har hänt så mycket det senaste halvåret. Jag gjorde satte upp ett mål. Men det har blivit flera mål, under denna höst och vinter. Först viktnedgången, sedan bestämde jag mig för att bli vinterbadare, när det målet var uppnått, bestämde jag året runt badare. Nu har jag bestämt mig för att ta upp det där med träningen igen. Nu kan det bara bli bättre med både kropp och själ. Där till har jag börjat nosa på det där med Vejpandet. Kanske är det dags att lägga av med den med. Jag har bevisat för mig själv hela hösten, att jag kan. Vejpen,eller elciggen om du vill, jo det kommer att bli ett slut på den med, tänker jag. Fast där är jag inte ännu känner jag. Först ska träningen till Men det är ett mål för framtiden. Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.