En dag i utbildningens tecken.


En dag i utbildningens dag. Idag har det varit utbildning på jobbet. Så intressant och lärande. Men huvudet känns nu som ett vakuum. Tomt eller fullt, tankarna stannar inte kvar, tanken utan hoppar från tuva till tuva.

När jag kom hem hade maken gjort pizza med gorgonzola, till oss. Den intog vi på altanen. Hurra värmen är här, när vi satt där ute så riktigt njöt jag. Våren, Värmen, Vitsippor och små gröna blad på sådana där små slyträd. Våren, VÅREN alltså så härligt. Vattnet är varmare i sjön har jag läst mig till. Några av mina badsystrar passade tydligen på att ta ett par simtag. Själv var jag på jobbet men jag läser och uppdaterar mig, om vad mina systrar tar sig för. Idag är dom även ute på någon galej nu i kväll.

Själv ska jag kolla tv, sova en stund kanske och bara vila huvudet. Små bokstäver och prata inte med mig om du vill ha bra svar, är ställningen för familjen. Slut, tom och helt utan poppande tankar som är i led. Nej här har jag tankar av tåg men, utan följe vagnar. Loket åker på rälsen men växlarna är på hela tiden så det är nog mera som en cirkulationspump i huvudet.

Bäst att sluta skriva så det får vara nog för idag.
Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu. Ha en fin kväll.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.