En dag som bara är

Sitter just nu inne i husbilen och skriver. Har haft en fantastisk morgon här i vår Lvl^. Vaknade som vanligt tidigt drack mitt kaffe och gjorde sådant som jag gör i husbilen. Men jag glömde av att blogga. När maken vaknat ville han ta en promenad. Han ville prova sin nya blixt, till hans kamera. Vilket resulterade i en promenad i skogen, där jag fick leka fotomodell. Nu är jag inte grym på sådant och gillar inte att bli fotograferad. Men några bilder blev det, när jag ser dom inser jag att alla år syns. Fast det ska dom ju göra, bara lite svårt att vänja mig.

Korten är inte redigerade ännu, berättar maken men dom får duga.

När vi sedan kommit tillbaka till husbilen och maken ville redigera sina bilder. Satte mig ute för att checka av om det fanns några små kryp på mig( är livrädd för sådana där fästingar och sånt) innan jag bytte om till Bikini och solade. Första gången för i år som solen fått värma mitt skinn på riktigt. Så härligt, blev en härlig känsla i mig om den stundande sommaren och värmen. Somnade där i solen och tror att halva ansiktet i alla fall fick färg. Dumt att sola bara en sida men så kan det bli i bland. Tyvärr är inte poolen öppen så det är en dag utan simtag och bad. Jag får vara nöjd ändå utan mina simtag och bad. Alltså det här är det perfekta sättet att koppla av på. Älskar att vara ute med vår husbil. Älskar att bara vara, njuta av livet i stillheten. Uppleva naturens skiftningar och ljuset.

Nog för idag nu ska jag njuta av livet, dricka lite prosecco och umgås med maken. Tänker att jag ska slå honom i minigolf om en stund.

Lev idag just nu igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook