God fortsättning på denna härliga soliga Midsommar helg.

Jag har inte varit och badat på en hel vecka. Men idag berättade Lilla Emilia för mig att nu, var det då dags. Dags att presentera min fina badplats för Emilia. Men jag vet inte om jag ska bada idag, sa jag. Men farmor du badar ju varje dag, så idag ska vi bada på din badplats. Det var samtal av lite längre sort där jag fick kapitulera för lilla prinsessan. Det fick bli bad, eftersom det igår var midsommar och jag i goda vänners lag drack vin, fick Svärdottern köra bilen. Det var bara att packa in alla i bilen, ge sig av till sjön.

Vid sjön träffade jag en av mina badsystrar. Hon berättade att dom varit lite galna på badet under gårdagens kväll. Midsommar, är inte det en kväll i goda vänners lag där man ska ha trevligt?

Igår hade några gått bananas vid vår badplats, dom tagit ett av borden som mina badsystrar har haft till fika bord i badstugan. Dom hade tagit bordet ut till hopptornet, satt det högst upp på hopptornet. Tänker att det tagit till massor av energi, för att få dit bordet. Som egentligen är en stor kabeltrumma. Mattan som var vid trappan var borta och det var glas som var sönder där vid badet. Vält bänkar och tagit mattan som är intill badstugan och grisat ner den.

Jag tycker synd om dessa människor som valde att fira vid badplatsen, att dom hade en så tråkig och dålig dag. Jag kan komma på massvis med saker som är så mycket roligare, än att förstöra andras och våra gemensamma allmänna saker. Tycker dom lider av dålig fantasi, att dom liksom festar till det och sedan endast förstör för andra människor. Galet tokigt och bara dumt att ställa till det så, för människor dom inte känner.

Jag skulle kunna komma på tusen saker som är mycket roligare, än att slänga i en kabeltrumma i sjön för att sedan simma ut den till hopptornet och krångla upp den högst upp.

Vissa borde inte dricka till sig berusning. Dom gör så dåliga helt ologiska beslut, i de stunderna. Nåja nog om detta.

Vi fick en fin badstund där vid sjön. Jag och Emilia och hennes familj. Emilia hon hade sina armpuffar på och simmade 50 meter på djupt vatten med sin gamla farmor. Vi tränade på att simma utan puffar och vi tränade på att ligga och flyta i vattnet. Hon var så duktig.

Kvällen igår var också trevlig. Vi hade trädgårdsfest här hemma, sillen blev äten av mig och min vän. Dom andra hoppade sillen och åt mera av grillen. Sillen var så god att jag fick ta en extra gång. Idag blev det rester här hemma, stekt färskpotatis inte så illa och till det den där grillmaten, som jag igår hoppade över.

Hoppas du haft en fin härlig midsommarafton och ha en fortsatt god helg.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller just nu.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook