Allt går i ett…

Det känns som allt går i ett här hemma. Idag vart jag tidigt uppe för att hinna med att njuta av min morgon, innan vi gav oss av till skolan. Idag träffade vi mentorn och fick med oss lite papper hem som vi ska fylla i. Efter skolbesöket blev det att gå till affären, handla in dagens middag. Därefter startade jag upp med att koka morotsoppa och göra en äpplepaj, vilket var det vi skulle ha till middagen.

Eftersom vi hade ett möte under eftermiddagen, ville jag göra klart på förmiddagen. Kan verkligen rekommendera paprika chili crème fraiche till morotsoppan, gör soppan lite svalare och ger hetta samtidigt. Äpplepaj är alltid lika gott Min är gluten fri gjord på havregryn och kokossocker samt lite smör. Vaniljsåsen sötade jag med sötningsmedel för att det inte skulle bli för mycket socker. Vaniljsås som man kokar själv, tycker jag smakar bäst. När maten var iordning gjord tog jag en paus i hängmattan. I öronen var det en gammal intervju med Thåström. Har säkerligen hört den innan men den vart intressant.

Efter mötet gick vi till affären för att skicka ett paket. Nu först känner jag att jag har tid, att sätta mig här och skriva. I helgen lär det vara fullt upp med jobb, blogginlägg blir det först på måndagen igen. Men inte på morgonen då ska jag lämna bilen på service och sedan åka till Göteborg. Vi ska prata med prästen som ska hålla i mammas begravning, den är nästa torsdag. Fast kanske hinner jag springa ner till datorn, innan jag går till jobbet på lördagen. I morgon hinner jag inte för då ska jag passa Lilla Emilia, hon ska få hänga med mig och lilltösen för att shoppa inför skolstarten. Ett frisör besök ska vi även få till. På eftermiddagen ska jag jobba. En jobbig vecka har det varit, har liksom inte haft tid att andas. Stressen har gjort att jag haft huvudvärk i flera dagar. Nu börjar den bli lättare men misstänker att den bara vilar sig en kort stund. Men nu nu ska jag ha soffhäng på högnivå och kolla film. Mitt sätt att andas, mitt sätt av bli stilla en stund.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller!

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook