9,1 grader polisoch ambulans med blinkande ljus

Godmorgon, himlen var för vacker för att hoppa över badet. Det fick bli ett bad fast jag fem minuter innan, bestämt mig för att duscha och tvätta håret istället. Men rosafärg på himlen och det blev bad. 9,1 grader i vattnet och Värken i benen försvann för ett kort ögonblick. Badet var riktigt härligt idag. När jag åkte hem från badet mötte jag en polisbil med blinkande lampor, strax där efter kom det en ambulans. Dom svängde in precis innan Högsäter. Där det är riktigt landet. Känslan i mig då blev, oj nu har det hänt något otrevligt. Kanske ett rån. Jag vet att där bor en gammal man, där inne i skogen. Jag hoppas verkligen att det inte hänt honom något. Det skulle göra att jag tappar all tro på mänskligheten.

Nu brinner det en eld här hemma och håret blev tvättat efter badet. Frukosten är intagen och dagen kan börja på riktigt.

Bico går ner igen, jag var så dum att satsa lite till nu på morgonen .Om jag vill behålla dom 500 jag tjänade igår, är det dags att sälja. Säljer gör jag. Den andra aktierna jag satsat på, är smygkrypande uppåt sakta men säkert.

Nog om aktier snacket. Det är bara jag som investerat i det, som är intresserad. Igår fick vårt lilla barnbarn åka till sjukhuset, Nu ligger han inne med dropp den lille. Han är uttorkad och dom vet inte riktigt vad som är fel. Den lilla plutten som alltid är högt och lågt, alltid glad. Han såg inte så pigg ut på bilden jag såg på insta. Då låg han i och för sig och sov. Jag hoppas han blir bra fort, för det är alltid jobbigt när barn är sjuka. Svärdottern är med honom på sjukhuset och hans pappa får tillbringa tiden på jobbet. Lillflickan stora syster till lille sjuklingen, är hos sin mormor. Dom bor bara en bit bortanför här. Det är tomt på ord idag, Kanske beror det på allt jag har tänkt mig göra idag. så det får vara slut för idag. Ta hand om dig.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook