Tema Kärleken.

Kärleken till de som dött ifrån oss En evigt minne

Kärleken till de som har dött ifrån oss är en outtömlig källa till sorg och saknad, men också en möjlighet att hylla och bevara deras minnen.

När vi har en kärlek till de som har gått bort, håller vi fast vid våra minnen av dem och låter dem leva vidare i våra hjärtan. Vi blir mer tacksamma för de tid vi fick med dem, vi har en starkare förmåga att förlåta och gå vidare.

Men att hantera sorgen efter en förlust är inte alltid enkelt. Vi kan känna oss rädda, ledsna eller ensamma. Men det är viktigt att komma ihåg att vi inte är ensamma i vår sorg, att vi har möjlighet att hitta tröst i våra minnen och vår kärlek till dem.

Vi kan visa vår kärlek till de som har dött ifrån oss. Genom att hylla och bevara deras minnen, det kan vi bygga vidare på en relation med dem som är evig och som hjälper oss att hantera vår sorg.

Kärleken till de som har dött ifrån oss är en viktig del av vår hälsa, ta hand om den och visa de som har gått bort, den kärleken vi har haft för dem.

När någon dör, gråt tills tårarna sinar, efter en tid kommer de som betyder något för oss bli levande i oss själva. Jag kommer ofta på mig själv med att jag ibland pratar med någon av dom som varit betydelsefulla för mig. Min farmor och mormor bor allt som oftast i mina samtal som jag har med mina kära som lämnat jordelivet.

Lev idag just nu, igår finns inte här och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook