Återvinningsdag är härliga dagar.

Det gör att allt man samlat på sig av dumheter blir slängt.

Idag vaknade jag av det onda i magen, halv fyra men låg i sängen. Jag gick inte upp frivilligt utan katten gjorde sitt bästa, så att jag skulle tröttna. Katten hoppade på magen gjorde inte det onda bättre, låg på mina fötter och till sist på min hals och retades med tassen på mitt ansikte. Förr va det Pölsa vår gamla katt, han satt och stirrade på mig så att jag vaknade. Även vår gamla katt var morgonpigg tills att han fått sin frukost. Efter det låg han i soffan och sov. Tror det är det som Lilla Findus gör med men då i sitt lekslott.

Återvinningscentralen eller vad det heter, har stått på familjens schema idag. Själv är jag för trött och matt, för att hjälpa till. Jag fick bara titta på medans maken och barnen hjälpte till med att ta bort allt på framsidan. Där stod massor av skräp. Den gamla diskmaskinen, en garderob i bitar, ett gammalt skrivbord och massor med annat skräp från källaren. Hur kan det bli så varje år? Vi slänger massvis med saker varje år och ändå blir det mera. Vart kommer allt ifrån? Jag kommer inte att få svar på den frågan. Men inser att det kommer att bli flera lass med skräp. Källaren är i alla fall tom nu, Nu är det bara gymmet som ska bort. Det enda som ska vara kvar är min crosstrainer och mina målarsaker. Är det någon som vill ha en Bänkpress eller en Träningscykel så är ni välkomna att hämta den.

Nej det här får vara nog för idag, nu ska jag vila igen.
Ha en fin dag.

Tacksamhet.

  1. Tack för att jag fick vakna upp till ännu en dag. Även om det vart väl tidigt.
  2. Tack för att vi har så fina barn här som är så hjälpsamma efter viss påtryckning.
  3. Tack för att det går så bra med bara flytande föda just nu. Hunger är inte ett problem. Jag är inte hungrig. Det beror säkerligen på att det gör så ont i magen.
  4. Tack för att jag orkade skriva blogginlägget.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook