Dags för mål.


Energin börjar komma tillbaka. Luften känns frisk och jag orkar göra saker. Det känns som det var år sedan, jag orkade. Nu känner jag att jag faktiskt orkar igen. Tror det beror på att jag faktiskt klarat av att äta, nu i fyra dagar. Kan även bero på väder och sol. Men oavsett energin har kommit tillbaka.

Just nu lyssnar jag på en pod. Dumma människor, när dom pratar och visar på fördomar, rodnar jag av hur mina egna fördomar ploppar upp. Hm dags att börja jobba med.

Under dagarna som gått nu har jag funderat och funderat på vad jag ska göra eller hur det blev som det varit. Jag tror om inte varför hittats, har jag hittat till att ta tillbaka det som var bra innan. Just nu gör jag ingen alls må bra saker. Badet är borta från dagarna, träningen är inte här, maten är tråkig och jag sur och grinig. Men idag ploppade det fram jag måste igen börja ta tag i det som är jag.

Jag är ingen människa som struntar i mig, Jag är någon som i alla fall försöker se till att må bra, både i kroppen och själen. Men jag har under de här månaderna av ont i ryggen och nu magen. Glömt av att ta hand om mig, hon som bor på insidan. Kanske hade jag inte ramlat så långt ner, om jag hade hållit fast vid alla mina må bra saker. Jag har bara gjort halvhjärtade försök. Eller så är det att jag inte haft energin, till att ta mig igenom mina må bra saker. I alla fall blivit lite klokare idag under morgonen.

Det är dags, oavsett hur dagsformen är så ska jag göra jobbet. Dags att ta tag i mina egentidssaker. Badet är en sak, promenader en annan, lite träning där till. Gör dom där sakerna som jag mår bra av. Nu är det dags, här ska skrivas mål. Nu måste jag bli mig själv igen. Just nu är jag inte det, jag är bara på väg. För nu börjar energin komma tillbaka. Nu är det dags för mig att göra saker för min egna skull igen.

Här ska sättas mål, utan mål blir det inget gjort så här ska sättas mål igen.

Tacksamhet,

  1. Tack för mina tankar under morgonen, nu är jag på g igen.
  2. Tack för att jag fick vakna upp till ännu en dag.
  3. Tack för snacket med mig själv under förmiddagen nu kör vi…. Jag och mig.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.