Långbyxor nej tack.

Igår sken solen och jag gick i kortbyxor. Jag har bestämt mig för att få bruna ben, det får man inte om man går med långbyxor eller långa klänningar. Kortbyxor på har varit i hela helgen. Men de bruna bena lyser med sin frånvaro. Igår när vi kom hem fick maken trädgårdstankar. När maken får dom då blir det saker gjorda. Ut med sakerna från Lvl^2 och sedan iväg till stan. Ett snabbt besök till min kollega för att hämta buljongen som jag köpt. Hon tyckte nog jag var lite konstig att jag hade kortbyxor. Förklarade tydligt för mig att det är kallt. Men jag vill ha bruna ben.

Iväg till plantagen och inhandla lite plantor. Jordgubbar, tomater, gurkor mm. Hem igen för att sätta plantorna i jorden. Efter några timmar kunde vi njuta av allt vi kommit för oss att göra. Potatis satt i jorden, jordgubbar och lite sallad. Tomaterna och de andra får bo i krukor inom hus så länge. Jag läste någonstans att tomatplantor ska långt ner i jorden för att sätt fart och bli grövre så här åkte mycket av stjälken ner under jord. Då blir det mycket rötter och många tomater.

Jag älskar Lavendel det luktar så gott. För många år sedan fick jag lite sådana plantor från min faster som sedan länge bor i himlen. Jag har bara en kvar tyvärr, Jag är ganska så dålig att sköta om mina blommor. Men igår hittade vi lite mera lavendel och nu har jag tänkt att trädgården ska dofta lavendel i alla hörn. Har en slänt som ska rensas upp. Där tänker jag sätta massor av lavendel mellan blommorna som redans finns där. Ska googla och lära mig hur jag gör för att det ska bli likt lila moln bland alla de andra blommorna. Ge mig gärna tips. Jag behöver dom.

Tacksamhet.

  1. Tack för att jag vaknade upp till ännu en dag.
  2. Tack för en härlig dag igår.
  3. Tack för livet.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Nu ska jag snart åka till jobbet.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook