Jag målar mina lår snart ska in och stå.


Vi har kommit hem till vår lilla vrå. Bilen är urpackad och nu avställd. Nu får Lvl^2 vila sig i två veckor eftersom jag kommer att jobba i helgen. Tvätten får tvättas en annan dag. Jag är för trött idag. Det tar på krafterna att gå på konsert. Men att gå och lägga sig för att sedan vakna upp i sin egna säng är något helt magiskt skönt. I alla fall när man haft några nätter i husbilen.

Hör fortfarande stroferna från i Lördags. Är du rädd för ditt eget barn, Lilla Mamma! Jo, Om nu våra föräldrar var rädda för oss. Fast jag kanske inte tror dom var det. Jag tror mera dom var rädda om oss.

Hur rädda är då inte dagens mammor, är dom rädda för eller om sina barn. Jag tror det är både och. Idag bär dom vapen. På vår tid bar vissa av oss en Haschpipa eller två. Innan min tid drack dom även mellan öl. Vissa som dom sjunger Jag ska måla min lår snart ska jag in och stå. Skjuter en meter. Det fanns tunga grejer då med men, det var ändå inte samma som det är idag. Nu skjuter dom hej vilt. Visst det dödade de där giftet dom skjuter in, men kulor från vapen dödar även den som inte nyttjar.

Förr fanns det kvarters poliser som man kände, ibland gjorde dom rajder. Visst socialtjänsten tog vara på barn, på den tiden med. Då fick barnen vara på ungdomsvårdskola. Idag är det ungdomshem. Även det är en skillnad. Vågar ens poliser söka upp barn i hemmet idag? Hur är det med att vara just där som dom behöver vara. Förr när man var där och trodde polisen hade span, då passade man sig noga och sprang. Man var på andra ställen. Idag är det annorlunda, idag blir polisen skjuten. Idag om man är på felplats, så finns risken att bli skjuten. Felplatsen kan vara var som helst. Så var det inte då, när jag var liten. Förr slogs dom med händer nu slåss dom med vapen.

Jag tog inga bilder på Nationalteatern det får bli en på Wilmer X i stället. Hur fan ser du ut var en av deras låtar, även hon är ihop med en insekt.

Nu var det inte alls det här som jag hade tänkt att skriva om. Nej jag skulle skriva om statistiken, vi fört under den här månaden då vi haft semester. Riktigt spännande siffror allt som allt har vi sett 1903 husbilar. Vissa saker visade sig vara så som vi hade tänkt.
Men jag ser en vinst som är mera individuell, för vår skull. Vi tänker att köpa en integrerad bil som sista bil. Nu vet vi mera vad som är många av, många av något säger mig att det är ett bättre andrahandsvärde. Man får alltså mera pengar för bilen när man byter in den. Vi har sett trender vart vi befinner oss. Uppåt landet andra bilar än här nere. Det går att se skillnader mellan våra länder.
Det är mera bilar i Norge än i Sverige. Jag som trodde Norrmännen invaderade oss. 421 bilar mindre har vi prickat av här i Sverige. Ändå har vi varit här mera än i Norge. En fördom jag haft, är sopad bort. Ber om ursäkt över att jag klagat på så många norrmän. Ni har nog rätt att klaga på oss.
Knaus som jag trodde var ett mindre husbilsmärke, visade mig att jag hade fel. Kanske har dom varit för intetsägande för mig, därför inte registrerat dom när jag sett dom innan. Jag har blivit en hejare på att känna igen märken.
En Benimar tex ser jag på långt håll. Innan denna månade visste jag inte ens att det fanns ett sådant märke. Benimar kommer på Spanien har jag googlat mig framtill. Det är en populärbil bland vissa. Adria och Bustner är populära bilar. En som jag inte innan lagt märke till är Ahorn. Funnit i 30 år och har en utvecklad teknik. ett växande märke i Tyskland.

Nej nu får det bli bra för denna gången. Semester är slut men siffrorna finns där i mitt kalkylblad. Intressant att titta på kommer bli flera gången jag går in och kollar på det. Jag lär mig massor om just Husbilar.
Nästa gång vi köper husbil ska jag ha med mig mina anteckningar och välja efter krona och kvalitet. Utifrån det vi nu lärt oss av vår semester genom vår lista.
Ahorn är bilen som har kam-kedja det gör att underhåll av kamremmen inte sker lika ofta. Fast jag tänker att en kam-kedja kan förstöra mera om den går sönder. Men vad vet jag om det? Just nu bara en tanke som kom upp.

Lev idag just nu, igår finns inte och morgondagen kommer först i morgon. Idag ska jag till Jobbet igen. Sånt är livet ibland måste man jobba. Idag är hela familjen här hemma uppbokad på jobb eller skola.

Ha en fin dag.

Carina Ikonen Nilsson.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.