Bra val, är ibland svåra att ta.

Jag tog ett bra val. Trots svårigheten med att viljan inte ens fanns. Idag vart det inte så enkelt att dra iväg till Rehabträning på morgonen, nää jag var trött. Kanske inte så konstigt, för jag var hemma här lite efter halv tolv i natt slutade jobbet halv elva. Ett jobbpass på 13 timmar fast då är rasten inräknad. Inte alls konstigt att jag ville ligga kvar i sängen eller ha soff-häng, på morgonen. Men jag gjorde ett bra val. Ett bra val för mig själv. För jag tog på träningskläderna satte mig i bilen och åkte till Rehabcenter för att träna. Idag vart favoritcykeln upptagen så det fick bli Crosstrainer, lyfta vikter och göra mina ryggövningar. En och en halv timma blev det lagt där på gymmet. Hem ha soffhäng innan jag gick ner i duschen. Matt i kroppen efter vikterna la på ett kg på alla vikter idag. En gång för några år sedan jobbade jag med en ungdom som berättade för mig att du måste öka Carina öka vikterna annars funkar det inte. När jag tränar idag hör jag hans röst inom mig. Han säger det funkar inte om du inte ökar vikten. Kämpa på nu va inte så kärringaktig. Säger han ibland med. Ja jag kämpar på. Men jag misstänker att om jag hade träffat och tränat med honom nu. Hade han fortfaraden inte varit nöjd. Men jag är nöjd. Hel nöjd med att jag tog ett bra beslut idag och trotsa bort olusten till att träna och faktiskt göra. Nu är det gjort och jag är glad över mitt beslut. Nu ligger träningskläderna i tvättmaskinen så de är rena till nästa gång. Härligt att börja morgonen med träning.

Idag har det simmat in fredagskänslor i mig. Fredagsförkänslor för jag jobbar i eftermiddag. Men bara några ynka timmar. 6,5 timmar känns just nu i tanken som halvtid.

Misstänker starkt att det bli husbilshelg igen.

Idag ställde jag mig på vågen, 1 kg mindre igen. Jag är så glad att de där WOW tabletterna fungerar. Jag nästan känner inom mig hur dom rensar upp i kroppen. Nu finns det ett problem med dom jag har fått lite mera klimatsvängningar i kroppen. Tänker att det är hormoner som återställs. Har även fått några få finnar tyvärr, men även här tänker jag att det handlar om utrensning. Jag har fortfarande mera energi, fast idag är den lägre än igår. Beror ju på att jag jobbat långa pass i några dagar nu. En skillnad nu är att jag orkar lite mera nu än innan, jag orkar göra något annat än att bara jobba. Som det här med träningen, innan vitaminerna var det inte så, då var jag tvungen att träna lediga dag för att jag skulle orka mig dit. Idag och sist jag tränade var det innan jobbet. Det hade inte hänt för någon månad sedan. Då var träningen ett projekt utan dess like. Idag gör jag det till och med på jobbdagar.

Förra veckan åt jag en WOW om dagen idag äter jag en på morgonen och en vid lunch, Tar två Boost man ska ta tre. Jag tänker att jag börjar med tre om några dagar. Jag som alltid ätit hälsosam mat varit noga med vitaminrika grönsaker, ätit från kostcirkeln och sett till att få i mig fibrer inser att det räcker inte. Jag misstänker att maten är så förädlad idag så man behöver lite tillskott för att kroppen ska vara pigg. Nej nog för nu. Jag får ha skrivit klart för idag. Har lite annat jag ska pyssla med innan jobb.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Lägger en länk här nedanför om du är intresserad att testa de fantastiska vitaminerna.

Carina Ikonen Nilsson

Här kommer Länken, gå in och kolla har du frågor så skicka mig ett mail.

Ha en härligt fin dag!!!


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook