Anställningsintervju.


Det blev ett sent inlägg idag. Har jobbat och hann inte skriva i morse. Fick åka tidigt för att få parkering. Men redan nu är det klart med jobb för idag. Kom hem passade på att göra lite mat innan jag satte mig här för att skriva.

Igår var jag då på den där anställnings intervjun, Det var tre personer som ställde frågor. Jag hoppas jag gav bra svar på frågorna. Fast det var ju svar på frågor som liksom var jag, duger inte svaren så är det ju inte mig dom vill ha. Har inte sökt jobb på länge innan och jag kände mig lite ringrostig. Jag brukar sköta sådana tillställningar bra . Ofta när jag söker jobb, får jag i stället tacka nej tack. Men idag känner jag mig inte säker. Kanske är det för att jobbet, är ett jobb som jag faktiskt skulle vilja ha. Oavsett vad lönen är, så verkade jobbet sådant som jag skulle vilja ha. Tror mig att jag skulle trivas utmärkt med jobbet, Även med de variationer som de presenterade. Men vi får se. Jag hoppas på ett positivt besked. Men jag gjorde mitt bästa och det får jag vara nöjd med. Blir det inte mitt så är det något annat, dom söker och behöver.

Imorgon lär det inte bli något inlägg. Jag börjar tidigt och kommer hem på kvällen. Fast inte hel sent med jag kommer antagligen vara trött.

Nej jag har annat att göra det börjar lukta mat, så jag får sluta inlägget redan här. Idag blir det makaron pudding ala mig. Lite kyckling, bacon, ost och persilja massor av vitlök.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.