En vecka kvar ….


Sista Veckan av Semestern

Nya Äventyr och Soljakt

Idag tänker vi ge oss av igen, denna gång utan ett bestämt mål. Vi letar efter sol och hoppas på bättre väder inåt landet. Vår semester har inte varit bortskämd med sol, men det har ändå varit en fantastisk resa.

Även om vädret inte alltid har varit på vår sida, har vi njutit av varje stund. Vi får liksom skylla oss själva att vi åker till Norge och upplever deras Sognefjell där det är kallt. För att sammanfatta var det 7 grader och en snålblåst som bet sig fast. Helgen har inte varit någon höjdare om vi pratar vädret; regn, blåst och återigen regn.

Husbilsförbättringar

Under resans gång har vi dessutom förbättrat vår husbil. Vi har fixat en hylla och sytt nya överdrag till madrasserna mellan sängarna. Nu börjar jag bli riktigt nöjd med vår bil. Idag ska vi sätta in belysning under hyllan och en rörelsebelysning på toaletten.

Vi har fixat till en hylla i bilen. Dessutom hittade jag mer dyn-tyg igår, vilket gjorde att jag sydde nya överdrag till madrasserna mellan våra sängar. Nu börjar jag bli riktigt nöjd med vår bil. Idag ska vi sätta in lite belysning under hyllan, och vi ska ha en rörelsebelysning på toa. Lamporna beställdes redan för ett år sedan, men vi har inte vetat var vi ska sätta dem. Nu börjar bilen bli så som vi vill ha den. Har bara de skåpen under sängen som vi vill förbättra. Är det någon som har en idé så hör av er. Vi behöver tips och inspiration.

Men titta så fint det blev när vi fixat till både hyllan och Lille katt på samma gång. Han har bestämt vem som bor i bilen.

Sista Resan

Förberedelser och Avfärd

Nu har vinden stillat sig och solen tittar fram, och här sitter jag själv förutom Lille katt som varit ute på sin morgonrunda. Husbilen har blivit packad för en sista tur. Bara jag och maken, då Lillflickan har varit på läger och nu vill vara hemma. Hon tycker inte det är så kul med husbilen längre. Hon vill vara hemma och vara vid sin dator, hänga med kamrater och göra sådant som ungdomar vill. Vi får vara glada för de dagarna hon ger oss i husbilen. Då får det vara lite extra med sådant som High Chaparral och andra utflykter vi gjort.

Lev i Nuet

Ha en fin dag och kom ihåg att leva i nuet. Igår är förbi och morgondagen kommer först imorgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson
Lev idag just nu. Igår finns inte längre här och morgondagen kommer först imorgon. Just nu gäller.

#Husbilssemester #Familjeäventyr #Midsommar #HighChaparral #NorgeResa #NorgesFjäll #HusbilsFix #SistaSemesterveckan #Soljakt #LevINuet


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.