Fotboll i vårat samhälle…..

avatar maraton Är det min son  tänker ha idag. Avatar är en serie sådan där manga serie.  Min son är snart 18 år men manga och serier är något som alltid varit fascinerande för min son, site  Han gillar att kolla in hur det är tecknat och hur det är uppbyggt. För mig är det bara en stor druffs som ligger i soffan och gäspar hela dagen.  Solen visar sig idag, site hela vårt samhälle är fullt av fotbolls-spelande ungdomar. För några år sen spelade dottern fotboll då var vi och tittade på hennes matcher, ed idag när jag gick där med Flap så saknade jag  tiden då vi stod där fulla av spänning, känslor som vandrade mellan hopp och förtvivlan.  Idag var jag endast en hundägare som gick runt för att rasta hunden.

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.