Alternativ medicin

Lyckan är när  det känns rätt i magen.  En vän till mig gav mig ett telefonnummer till en alternativ läkare, ed han var kiropraktor.  Har haft lite osäkerhet i att han verkligen skulle kunna hjälpa mig med min värk som jag har  fått i min höft. För det gör ju så djä…. ont, stomach till och med så ont så jag fått riktigt stark värkmedicin av den vanliga läkaren.  Förra veckan när jag var hos doktorn fick jag mediciner för nästan 1000 kronor.   Det var en tablett för magen, drug en tablett för inflammationen, en starkare Alvedontablett och en värktablett som stängde av hela mig kändes det som när jag tog dom. Avstängningstabletten hette Gemadol, vilket är en form av morfin eller liknade.  Det var inte en trevlig upplevelse att ta den.  Nu försvann visserligen värken i kroppen men, det kändes som att hela huvudet snörptes åt och att det satt en stor trång pälsmössa på huvudet. Mådde illa och blev eko när någon pratade.  Alltså inte en trevlig upplevelse.  Så jag har bara tagit tabletten när det gjort så ont att jag inte står ut längre. Tyvärr är det en  sådan dag idag.  Fast nu känner jag att tabletten börjar gå ur kroppen, för värken i höften börjar komma tillbaka.

Nu var det inte detta jag skulle skriva om, utan om den alternativa läkaren som gav mig hopp.  Jag trodde han skulle säga att jag behöver minst  tio behandlingar,  sånt  och så mycket sånt och en massa kryddburkar med mediciner.  Det gjorde han inte, utan han frågade hur gammal jag var.  Så sa han utan att jag hann blinka.  Ja men du, nu går du in på internet och söker på Genacol, inhandlar 3 burkar och om en månad kommer du känna dig mycket bättre.  Men kan jag får komma på besök, frågade jag. Det hade du  gärna fått, men jag tar inte emot nya patienter och dessutom tror jag det kommer vara tillräckligt med att du äter  dessa tabletter. Skulle du fortfarande ha ont om en månad så får du ringa tillbaka, blev hans svar.

Nu har jag varit inne på sidan där de säljer Genacol, 3 burkar kostar 1000 kr.  1000 kronor som kommer Bota symtomen. Det är det värt.  Mot tusen kronor som dövar symtomen en kort stund.  Valet var hur enkelt som helst. Genacol så klart!  Efter överläggning  med maken så bestämde vi att han åker förbi Kållekärr, där det tydligen finns en Hälsokost affär, så han kunde köpa första burken med en gång.  Eftersom jag är som jag är,  så sitter jag här just nu i ett lyckorus av att kroppen producerat Gladheter i mig, detta av ett litet samtal på telefonen.

Underverk? Ja det är verkligen ett underverk och mirakel det här… Om en Månad kommer jag vara frisk igen.  Det kommer inte göra ont någonstans, om en månad kommer jag kunna gå som vanligt igen. Det var länge sedan jag gjorde, för jag har gått och haltat i snart 5 månader nu.   Mirakel ja, det är hela situationen allt i situationen är faktiskt ett stort mirakel.

Har du Atros eller vad det heter och stavas, så finns underverket här:

http://collagen.se/cart

billede


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook