Ny bils tankar

Jag och maken går i köpa bil tankar.  För två år sedan köpte vi vår fina underbara Saab men känner nu att det är dags att köpa nytt. Vi har varit inne på flera olika sidor med bilförsäljning, men känner att vi nog har varit inne en och två gånger på Mårtenssons bil.

 För några år sedan när vi bestämde oss för att bli med hund. Så fick jag ett erbjudande av en kvinna som bodde långt ner i Höör.  Efter bara någon dag tog vi då vår lilla fina Saab till Höör för att hämta upp hunden. Så varför inte en Skåne resa till men då för att köpa bil fast det är klart mera än 20000 vill vi nog ha för gamla Bettan,  hon är ju bara tre år gammal.  Lägger dom på en 110 000 till så kan vi göra affär kanske.  

En resa till Skåne är inte att förakta, och blir det där till att vi har en ny bil med oss hem så är det extra trevligt.  Nu ska jag leta vidare bland alla bilar de har på sidan. För oss är det viktigt att bilen tar oss dit vi ska, då är det viktigt med en bil man kan lita på. Gärna en bil som det händer lite när man trampar på gaspedalen 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: