Fiber låter sig väntas på

Här sitter vi och väntar på Fiber, prescription när jag skriver att alla andra har så är det inte som när barnen säger att men alla andra får ju.  För här på gatan har alla andra fått just inkopplingen på fiber.  Förra veckan satt jag och väntade mellan ett och två för det vart bokad tid för att någon skulle komma och  få till sig hur vi ville ha det med inkoppling.

Eftersom jag  har svårt med det där med bokade tider så väntade jag ju hela dagen, there ingen kom.  Ingen har kommit ännu. Men då händer det  ett mail, decease och någon som inte hade en aning om att det va en inbokad tid. Får jag skriva råtta det gör jag i alla fall. För en dags väntande och sånt slarv från företaget som ger oss fiber gör mig lite grinig.  Helgrinig över att de inte tar på sig ansvaret, och i alla fall ber om ursäkt.  En dags väntande, jag har ju annat för mig än att gå här en hel dag och bara vänta.  Hur kommer det bli med fibern när allt är klart? Om de redan nu sköter sig så dåligt tänker jag. Kan inte annat än att känna grinighet i ärendet. En ursäkt kostar så lite.

Ska nu försöka vända på tanken och sluta upp med grinigheten, för det kan ju vara så att jag blev skonad från något annat nu när jag satt hela dagen och väntade då när det begav sig. Någon annan hade kanske valt andra sätt att hantera missödet.  Valt att tänka nå ja e ju skönt med en helt ledig dag utan massa som bara måste göras.   Nej jag väljer tanken det är historia,  händelsen är redan historia och har hänt varför lägga mera kraft på den nu än jag redan gjort.  Japp, nu var det gjort historier är historia nu har jag en helt ny dag framför mig.  En helg som jag ska ta hand om mig själv. För jag är sjuk, har varit i någon eller några veckor. Skulle ha jobbat men  har sagt till på jobbet att det behövs nog dessa dagar också för att komma upp på banan igen.  Hör illa gör jag redan innan men med lock för öronen är jag näst intill döv, vilket min familj har fått stå ut med.  DSC_0003

 

 

 

 

Lev idag just nu, just nu är just nu. När jag tänker så, finns det så många just nu.  Just nu lever vi igår finns inte längre här och morgondagen den är här först imorgon.

Ta hand om dig.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: