VM Nu är det HOCKEY VM i alla fall snart.

här har vi börjat ladda upp inför VM… Nu är det HOCKEY VM. Kommer ni ihåg förra årets VM. Då när kärleken vilade över våra Svenska pojkar i de blågula tröjorna. Då när VM blev historiskt, eftersom de båda stjärnorna från vårt fina Frölunda var ett på isen. Då när kärleken flödade i massor, när de båda bröderna spelade kanske sin sista match ihop. För de spelar fortfarande. De där två, även om det inte är på samma is, inte ens i samma länder så äger de fortfarande isen när de är på den.  Men det är historia nu.

Nu är det nytt år och ett nytt guld som ska delas ut, i mig och maken är det ju självklart att guldet igen ska landa hos våra svenska pojkar. Joel är tyvärr inte någon som kommer att glänsa över isen, inte heller hans bror. Men hallå vi pratar HOCKEY, vi är rätt bra på Just HOCKEY. Så vem vet kanske är det även i år som guldet landar hos oss.

Men vi ska inte ropa hej ännu. Bara börja träna in oss på heja heja och ladda upp med energi för att orka vara med vid tv och våga se alla dessa matcher. I år går spelen av i Danmark. Hockey nu är det Hockey VM sjöng Håkan Södergren en gång. Nu får vi sjunga den själva för att komma in i känslan för Min skivspelare har inget stift. Frågan är om den ens finns på Spotify.  Här kommer i alla fall länkar om du är intresserad av att ha koll på vad som händer så här i början av maj. Då när guldet igen ska delas ut efter ganska så många matcher. Guldet jo, jag tror vi har en chans till och med en bra chans att få det där guldet även i år. Många spelare som spelar over there kommer att spela over here. Yes Wellcome  ni legendarer, ni som vet hur en spelare ska dras. Klicka på Tv tablå ishockey WM 2018

Nu laddar vi upp.

Lev idag, just nu är guldet vårt. Vi är fortfarande Världsmästare! Igår är historia, men ändå världsmästare. Morgondagen ännu inte här, men kan vara då där borta i framtiden, där vi igen skulle kunna vara världens bästa HOCKEY land.  Hejja TRE KRONOR!

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook