Reklamera går det?


Tungt att börja jobba, men ändå skönt att komma igång igen. Nattens sömn är under all kritik, vaknat varje timma. fick gå upp mitt i natten för att ta värkmedicin. Ett pass idag. Sedan ledig några dagar.
Den här semestern skulle jag vilja reklamera pga väder. Samtidigt som jag är glad över alla lediga dagar som var så härligt lediga. Vi gjorde så många roliga saker. Även om vi mest åkte bil. Så fick vi se så mycket och jag fick kunskapen om att Norge är så fantastiskt vackert. Norrmännen är trevliga när dom är i sitt hemland. Fast nog har jag träffat en och annan trevlig Norrman även här. Till exempel i onsdags när vi var på Henån då vart det en väldans trevlig herre där som kom från Norge. Han bodde i sin bil. Han levde min dröm.

Vila efter jobbpass.
Nåja, Nu ska det bli vila av innan jag börjar att laga mat. Vila på hög nivå och på med tens apparaten för att lindra min värk i ryggen. Mitt ena ben har svullnat under kvällen, fast jag haft de där stödstrumporna på. Tänker att jag får ha stödstrumpor på hela tiden så kanske det blir bättre om ett tag.

Vardagslunken …
Allt har på bara några sekunder blivit den där vardagliga vardagslunken igen. Gillar jag det? Hm. vet inte riktigt. Det får gå några dagar innan jag känner efter eller slutar att känna efter och bara accepterar att det är så livet är.

Skolan och vakna.
Jag misstänker att Lilltösen inte gillar hon försov sig redan igår. Detta till trotts att jag var inne och väckte henne. Hon gillar det inte kanske blir det bättre efter den här första veckan i skolan. Då har hon återskapat sin rutin.

Nä som jag sa jag är trött och ska vila. Vila utan att skriva. Det här får duga för idag. Lev idag just nu, igår finns bland minnen och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.