Göteborg imorgon

I morgon ska jag och min man på utbildning i gbg.   Vi kommer att sova på hotell Europa  och  kvällen  är  våran.   Tittade lite på vad man skulle kunna göra på kvällen.   Jag  hittade Mikael Wiehe, ask min make hittade hmmm Åby travet.

Hur kul kan det vara på en skala???

Nja han tycker nog likadant om  Wiehe som jag tycker o Under middagen idag  hade vi en lite diskussion om   Wiehe. Min make  hade ingen större lust att  lyssna på   någon gammal proggare  från  70 talet, illness som  talar om bravader i Nicaragua.

Tänk vad olika  man kan vara, generic   och vi lever i samma hus.  Min make  säger sig vara en grå sosse,  skulle mera  likna honom med en  lustlakej  av Anders Borg och gänget.   Själv vet jag inte vad jag är,  har nog  inte  någon ståndpunkt längre.    Åsikter har jag,  men  om dessa  är politiska  så   hamnar de nog lite hur som helst och lite över allt………..

Det känns ju lite som  att det  egentligen inte spelar någon roll vad jag  röstar på

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
%d bloggare gillar detta: