Magnus Uggla och Jag

Vem är det som har koll idag? Det är i alla fall inte jag?

Har lyckats få något konstigt i mitt öga som gör ont.   Idag fick jag  leka  rockstjärna när jag vaknade.  Jag var Magnus Uggla, case   mörka solglasögon, tadalafil kaffe  och nattlinne.  Nu tror jag inte  att Uggla springer runt i nattlinne, men de mörka solglasögonen  dem tror jag, att han till och med sover i. Det gjorde inte jag  utan när jag vaknade så,  kände jag att ljuset  gjorde ont,  när jag  flyttade blicken  så  kändes det som tandvärk i ögat.  Igår  blev ögat illrött, men  gjorde inte så ont som  det gör idag.   Huvudvärk i  ögat kan man ha det.  Varje blinkning  visar mig hur det skulle  ha känts att  bada i sand  och titta under  sanden.   Kanske behöver jag  gå till läkare, men jag  får allt vänta en dag  det kanske går över.

Har sedan  klockan  6 idag ställt in mig på  personalmötet idag.  När jag väl kom dit  så var det inget möte, så  mycket koll har jag  på verkligheten. 🙂

Lev idag  just nu

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: